Γυαλιά Οράσεως, Επιλογή Σκελετού Οράσεως

19 ενοχλητικά πράγματα όταν φοράς Γυαλιά Οράσεως

19 ενοχλητικά πράγματα όταν φοράς Γυαλιά Οράσεως

Άλλοτε σε γοητεύουν και άλλοτε σε απογοητεύουν. Σίγουρα είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να βλέπεις σωστά, αλλά παρόλο που είναι τόσο χρήσιμα, σε πολλές περιστάσεις μπορεί να γίνονται, πολύ ενοχλητικά.

Πράγματι, αυτοί που δεν έχουν φορέσει ποτέ γυαλιά οράσεως, ίσως δεν έχουν σκεφτεί ποτέ πως είναι να πρέπει να καθαρίζεις τους φακούς σου κάθε φορά που βρέχονται από μερικές σταγόνες βροχής ή επειδή θόλωσαν από υδρατμούς ή απλά βρόμισαν. Δεν είναι λίγες και οι φορές που απλά δεν θυμάσαι που τα άφησες τελευταία φορά και ψάχνεις να τα βρεις ”απελπισμένα” γιατί δεν βλέπεις.

Σίγουρα πολλοί θα αναγνωρίσουν τις αμήχανες στιγμές που:

1. Βλέπεις σινεμά 3D και προσπαθείς να στηρίξεις τα 3D γυαλιά πάνω από τα οράσεως.


2. Πρέπει να τα καθαρίζεις συνεχώς, αν δεν θες να βλέπεις χειρότερα απ΄ ότι χωρίς αυτά.


3. Να μην έχεις μαζί σου το ειδικό πανάκι και να προσπαθήσεις να τα καθαρίσεις με την μπλούζα που φοράς. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως τραγικό.


4. Καθώς γυμνάζεσαι και φυσικά ιδρώνεις και στο πρόσωπο, τα γυαλιά σου γλιστράνε συνεχώς.


5. Όταν έχει πολύ ζέστη θα ιδρώσεις και κάθε λίγα δευτερόλεπτα προσπαθείς να επαναφέρεις τα γυαλιά σου στη θέση τους.


6. Βρέχει και είσαι έξω; Εδώ δεν σώζεται με τίποτα.


7. Είναι καλοκαίρι και κάθε φορά που αλλάζεις περιβάλλον πρέπει να εναλλάσσεις τα γυαλιά οράσεως με ηλίου και αντίστροφα: Γυαλιά οράσεως. Γυαλιά ηλίου. Γυαλιά οράσεως. Γυαλιά ηλίου. Γυαλιά οράσεως. Γυαλιά ηλίου.

Βέβαια υπάρχει η λύση και των φωτοχρωμικών φακών.

8. Αν έχεις γυαλιά ηλίου με βαθμούς και συνεχίζεις να τα φοράς όταν μπαίνεις σε εσωτερικούς χώρους, τότε σε κοιτάζουν όλοι περίεργα.


9. Αποφάσισες να πας σε Λούνα παρκ ή κάποια εξωτερική δραστηριότητα; Τότε πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κρατάς με το ένα χέρι τα γυαλιά σου για να μην πέσουν, διαφορετικά κινδυνεύεις να βρεθείς με σπασμένα γυαλιά Στην περίπτωση που επιλέξεις να μην τα φοράς απλά δεν θα βλέπεις.


10. Μόλις έβγαλες τα γυαλιά σου αλλά πρέπει αμέσως να κοιτάξεις κάτι και πρέπει να τα ξαναβάλεις για 10 δευτερόλεπτα.


11. Τι ήθελες και πήρες καινούρια Γυαλιά Οράσεως; Πρέπει τώρα όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου να τα δοκιμάσουν.


12. Ή ακόμα χειρότερα να στα παίρνουν χωρίς καν να σε ρωτήσουν!


13. Εκείνη την ώρα που χρειάζεσαι επειγόντως τα γυαλιά σου, δεν θυμάσαι που είναι, αλλά αφού δεν βλέπεις πώς θα τα βρεις;


14, Ήρθε μια στιγμή που θες να ξαπλώσεις για λίγο αλλά πως; Πρέπει να βγάλεις τα γυαλιά σου για να μην τα σπάσεις. Αν θες δε να δεις ταινία ξαπλωμένος στο πλάι ούτε λόγος!

Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις ένα 3D clip on σαν αυτό:

15. Όταν τα γυαλιά σου πρέπει να αλλαχτούν επειδή έχει φθαρεί ο σκελετός και προσπαθείς με διάφορους αυτοσχεδιασμούς να τα κρατήσεις σωστά στερεωμένα στο κεφάλι σου.


16. Ξύπνησες τη νύχτα και πρέπει να πας στο μπάνιο;…πρέπει πρώτα να βρεις τα γυαλιά σου για να μην βρεθείς στο πάτωμα.


17. Πριν μπεις για μπάνιο πρέπει όλα τα πράγματα να είναι στη θέση τους, αφού λίγο πριν και λίγο μετά από το μπάνιο θα είσαι αναγκαστικά χωρίς γυαλιά.


18. Είναι χειμώνας και αποφασίζεις να πιεις ένα ζεστό καφέ ή να μαγειρέψεις. Αυτό συνεπάγεται ότι τα γυαλιά σου θα θαμπώσουν με υδρατμούς.


19. Σου ζητάει ο σύντροφός σου να φοράς φακούς ενώ εσύ ξέρεις ότι δεν θες να τους φοράς συνέχεια.

 

Μπορεί όλα αυτά να είναι μπελάς μερικές ώρες και φορές, αλλά τα γυαλιά σου παραμένουν ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος στη όρασή σου!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση