Το Κατάστημα:

Το Ulook.gr είναι η ηλεκτρονική σελίδα της ατομικής επιχείρησης Γεώργιος Εμ. Ελευθερίου Οπτικά. Το φυσικό μας κατάστημα από το 2005 βρίσκεται στο Καρλόβασι Σάμου, λίγα μέτρα από το κατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς.

Eκτός από μεγάλη έκθεση επώνυμων γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως, φακών επαφής, υγρών φακών επαφής και αναλώσιμων, διαθέτει ένα εξειδικευμένο σύγχρονο εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας φακών αλλά και εφαρομοστήριο φακών επαφής.

Τα Οπτικά Ελευθερίου έκαναν τα εγκαίνιά τους το 2005 και το ηλεκτρονικό κατάστημα με την ονομασία ULOOK.gr ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα τον Ιούνιο του 2016 για να εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα.

Η ιδιοκτησία:

Ο ιδρυτής και υπεύθυνος του καταστήματος Ελευθερίου Γεώργιος σπούδασε Οπτική και Οπτομετρία στο Πανεπιστήμιο IRSOO στο Βίντσι της Ιταλίας από το 1994 μέχρι το 1998 και ασκεί το επάγγελμα του οπτικού από το 1999.

Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως οπτικός σε σημαντικά καταστήματα της Αθήνας εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του πάνω στα οπτικά, την οπτομετρία, τους φακούς επαφής.

Επιπλέον συνεχίζει μέχρι σήμερα να παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου των οπτικών όπως οι Amvis, Bause Lob, Johnson & Johnson, Essilor, Hoya, Zeiss, Nikon και άλλες.

Μέλος:

Τα Προϊόντα μας:

Όλα τα προϊόντα μας είναι επώνυμα και γνήσια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες του κόσμου στο χώρο των οπτικών.

Όλα τα προϊόντα μας παρέχονται με εγγύηση χαμηλότερης τιμής (Σε σχέση με όλα τα Πιστοποιημένα Καταστήματα Ως Επίσημοι Αντιπρόσωποι)

Όλα μας τα προϊόντα έχουν την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας αφού είμαστε εξουσιοδοτημένοι για όλα τα Brands που σας προσφέρουμε (Authorized Dealer) και δεν διαθέτουμε προϊόντα παραεισαγωγής.

Έτσι είστε σίγουροι για τη γνησιότητα αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά όλων των προϊόντων μας.

Το site μας ανανεώνεται καθημερινά, ώστε όλα τα προϊόντα που βλέπετε στις σελίδες του, να είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση στο χώρο σας μέσα σε 1 έως 3 ημέρες (σπανίως μέχρι 5 λόγω απόστασης από τα αστικά κέντρα) σε όλη την Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα έχουμε όλα στο φυσικό μας οπτικό κατάστημα και δεν περιμένουμε να τα προμηθευτούμε μετά την παραγγελία σας.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα αγοράς με αντικαταβολή, έτσι ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς στις αγορές σας, αφού έτσι δεν είναι απαραίτητο να εισάγετε στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Για όσους από εσάς το επιθυμείτε υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης με έως 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα Οπτικά Ελευθερίου – ulook.gr για τις αγορές σας.

Τηλ. 22730 38265      Ιπποκράτη Ζαίμη, Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ελλάδα