Επιλογή Σκελετού Οράσεως

Γιατί τα γυαλιά με σκελετό τιτανίου είναι πάντα επίκαιρα

Υπάρχει λόγος για τον οποίο τα γυαλιά τιτανίου είναι μια από τις καλύτερες επιλογές όταν πρόκειται για κομψότητα και ανθεκτικότητα. Παρόλο που είναι λίγο πιο ακριβά σε σχέση με άλλα υλικά σκελετών, καταλήγουν να αποζημιώνουν αυτόν που τα επέλεξε με το παραπάνω, για πολλούς λόγους:

  1. Ένα υποαλλεργικό υλικό που δεν σκουριάζει ποτέ

Εκτός από το το διακριτικό και κλασικό σχεδιασμό, οι σκελετοί τιτανίου είναι η αγαπημένη επιλογή για όσους υποφέρουν από δερματικές αλλεργίες και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό. Το Τιτάνιο είναι αδρανές και έτσι δεν αλληλεπιδρά με το δέρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που το τιτάνιο προτιμάται για την προσθετική. Μειώνει τις πιθανότητες του χρήστη να αναπτύξει δερματικό εξάνθημα ή αλλεργίες. Εάν επιλέξετε τέτοιο σκελετό και έχετε ευαίσθητο δέρμα, η μύτη σας θα παραμείνει απαλλαγμένη από αλλεργίες και εξανθήματα.

Δεδομένου ότι είναι ένα αδρανές μέταλλο, δεν διαβρώνεται εύκολα ούτε σκουριάζει ακόμη και αν έρχεται σε επαφή με το νερό. Έτσι, εάν ζείτε κοντά στον ωκεανό ή αγαπάτε να περνάτε χρόνο στην παραλία, τότε αυτά θα πρέπει να είναι τα βασικά γυαλιά σας.

  1. Ελαφριά στο πρόσωπο

Ακόμη και όταν φοράτε γυαλιά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα και ελαφριά. Διαφορετικά, ένα βαρύ ζευγάρι γυαλιών θα μπορούσε να οδηγήσει σε ημικρανίες ή συνεχείς πονοκεφάλους. Επιπλέον, το ρινικό διάφραγμα της μύτης σας θα μπορούσε να υποφέρει. Επιλέξτε σκελετό τιτανίου και πείτε αντίο σε αυτά τα προβλήματα για πάντα. Επιπλέον, αν και είναι ελαφριά, δεν θα σπάσουν εύκολα ακόμη και αν πέσουν, έτσι μπορείτε να κάνετε ένα ζευγάρι το οποίο θα διαρκέσει για χρόνια με λίγη προσοχή. Στην πραγματικότητα, ίσως και να ξεχάσετε ακόμη και ότι φοράτε γυαλιά.

  1. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά

Μιλώντας για ανθεκτικότητα, ξέρατε ότι είναι και ελαστικά; Θα διατηρήσουν το σχήμα τους ακόμα κι αν, κάποιος κάτσει πάνω τους. Αυτά είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τους αθλητές για προφανείς λόγους, και εάν είστε ένας από αυτούς, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε την επιλογή του τιτανίου.

Επίσης, αν έχετε την τάση να πέφτουν τα γυαλιά σας συχνά, ή έχετε ενεργητικό τρόπο ζωής ή απλώς ψάχνετε για ένα ανθεκτικό ζευγάρι γυαλιά, τότε η επιλογή τιτανίου δεν θα σας απογοητεύσει. Ακόμη και αν οι φακοί σπάσουν, το πλαίσιο δεν θα πάθει κάτι και μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε τους φακούς χωρίς να δαπανήσετε χρήματα για ένα καινούριο ζευγάρι.

  1. Ξέχνα τη συντήρηση

Επιπλέον, τα γυαλιά οράσεως τιτανίου χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση σε σύγκριση με σκελετούς άλλων υλικών. Με άλλα λόγια, δεν θα χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο φροντίζοντάς τα και φυσικά θα διαρκέσουν για χρόνια.

Αν θέλετε κάτι κομψό και άνετο, που δεν θα ξυπνήσει τις αλλεργίες σου και θα σε συντροφεύει για χρόνια, τότε η ποικιλία σκελετών Sihlouette δεν σας θα απογοητεύσει.

Αγοράστε το ιδανικό ζευγάρι από τα Οπτικά Ελευθερίου και ξενοιάστε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία μεταλλικών, κοκάλινων και πλαστικών για κάθε ανάγκη και γούστο.

Πηγές: [1] [2]

[basel_products post_type=”ids” items_per_page=”8″ columns=”4″ include=”15742, 15738, 15739, 15741″][basel_button color=”primary” style=”round” size=”extra-large” align=”center” title=”Δες όλα τα Sillouette εδώ” link2=”url:https%3A%2F%2Fulook.gr%2Fproduct-category%2Fgialia-orasews%2F%3Ffiltering%3D1%26filter_product_brand%3D513|||”]

Αφήστε μια απάντηση