1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking στις παρακάτω τράπεζες.

1. Επιλέξτε την μέθοδο “Τραπεζική Κατάθεση σε λογαριασμό” για να εκτελέσετε την παραγγελία σας.
2. Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς.
3. Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@ulook.gr ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.

α) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όνομα δικαιούχου: Ελευθερίου Γεώργιος του Εμμανουήλ  Αρ. λογαριασμού: 5715056275689     IBAN: GR18 0172 7150 0057 1505 6275 689  swift number PIRBGRAA (για πληρωμή από το εξωτερικό)

β) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

Όνομα δικαιούχου: Ελευθερίου Γεώργιος του Εμμανουήλ Αρ. λογαριασμού 369/401254-24     IBAN GR97 0110 3690 0000 3694 0125 424     swift number ETHNGRAA (για πληρωμή από το εξωτερικό)

Για τη γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε αφού κάνετε την κατάθεση να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 22730 38265 και στείλτε μας το αποδεικτικό με e-mail στο info@ulook.gr.

 

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Μπορείς να πληρώσεις μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard. Για τις πιστωτικές κάρτες ισχύουν και άτοκες δόσεις:

με αγορές 60€ και πάνω–μέχρι 6 άτοκες δόσεις.

Με Maestro ή American Express και Diners μπορείτε να πληρώσετε αλλά δεν διατείθονται άτοκες δόσεις

 

3. Πληρωμή μέσω αντικαταβολής με ΕΛΤΑ Courier (για μικρά δέματα)

Η μέθοδος πληρωμής της αντικαταβολής χρεώνεται 2,50€. Αν το δέμα δεν παραληφθεί από τον πελάτη μέσα σε 3 εργάσιμες από την ημερομηνία που είναι προς παράδοση σε αυτόν, τότε αυτόματα η παραγγελία ακυρώνεται.

Στα προϊόντα όπως: Φακοί Επαφής, Υγρά Φ.Ε. & accessories δεν γίνεται δεκτός ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε παραγγελία ένα σκελετό οράσεως και ένα υγρό φακών επαφής τότε η αντικαταβολή είναι δεκτή.

Η μέθοδος πληρωμής της αντικαταβολής δεν παρέχεται για αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

 

4. Πληρωμή κατά την παραλαβή του προϊόντος από το φυσικό μας κατάστημα

Εξοφλήση της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας (Ιπποκράτη Ζαΐμη, Νέο Καρλόβασι) κατά την παραλαβή της.

 

Γενικές πληροφορίες

Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ.

Οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε.

Το κατάστημα Οπτικά Γεώργιος Εμ. Ελευθερίου διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.

* Τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν από χρεώσεις της επιχείρησης που αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής και δεν είναι του καταστήματος Οπτικά Γεώργιος Εμ. Ελευθερίου. Αυτά τα έξοδα καλύπτονται από τον πελάτη.