Δωρεάν αποστολή με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα για αγορές αξίας από 80 € και πάνω (μέχρι 1 κιλό).

Αποστολή με ΕΛΤΑ courier σε όλη Ελλάδα

  • Για Γυαλιά Ηλίου & Γυαλιά Οράσεως

Τα έξοδα αποστολής για αγορές αξίας κάτω των 80 € είναι 3,50 € μέχρι 1 κιλό και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 €. (Υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της παραγγελίας)

  •  Για Φακούς Επαφής, Υγρά Φακών Επαφής & Αξεσουάρ

Τα έξοδα αποστολής για αγορές αξίας κάτω των 80 € είναι 4,50 € μέχρι 1 κιλό και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 €. (Υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της παραγγελίας)

Μπορείτε μέσα από τη σελίδα της ΕΛΤΑ courier να δείτε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής που σας έρχεται στο email αποστολής της παραγγελίας.

Για παραγγελίες, που παραδίδονται  στους λοιπούς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς εκτός Σάμου για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα απαιτούνται 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες, από την στιγμή που παραδίδεται στην courier. Για παραγγελίες, που παραδίδονται σε δυσπρόσιτες περιοχές (περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων, οι οποίες αναγράφονται στην ιστοσελίδα (ΕΛΤΑ courier) απαιτούνται 7 εργάσιμες ημέρες, από την επομένη της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αντικαταβολής αν το δέμα δεν παραληφθεί από τον πελάτη μέσα σε 3 εργάσιμες από την ημερομηνία που το δέμα είναι προς παράδοση, τότε αυτόματα η παραγγελία ακυρώνεται.

Αποστολές με Ελληνικά Ταχυδρομεία (για βαριά και ογκώδη δέματα)

Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι βαρύ ή ογκώδες η αποστολή γίνεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με χρέωση 4,50€ μέχρι 1 κιλό και +0,65€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Παραλαβή από το κατάστημα (Καρλόβασι Σάμου)

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας  (Ιπποκράτη Ζαΐμη,  απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς) με έξοδα 1,90€ για Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως και 4,50€ για Φακούς Επαφής, Υγρά & Αξεσουάρ. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί. Εφόσον δηλώσετε κινητό τηλέφωνο ή email κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Αποστολή με ΕΛΤΑ courier εντός Σάμου

Τα έξοδα αποστολής θα είναι 6,30 € μέχρι 1 κιλό και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 € (Υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της παραγγελίας). Για παραγγελίες που παραδίδονται εντός της Σάμου, απαιτούνται 1-3 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή  επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Μπορείτε μέσα από τη σελίδα της ΕΛΤΑ courier να δείτε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας χρησιμοποιόντας τον αριθμό αποστολής που σας έρχεται στο email αποστολής της παραγγελίας.

Αποστολή με ΕΛΤΑ courier στην Κύπρο

Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο για δέματα μέχρι 2 κιλών είναι 25,80€ και η παράδοση γίνεται σε 5 εργάσιμες.

Μπορείτε μέσα από τη σελίδα της ΕΛΤΑ courier να δείτε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας χρησιμοποιόντας τον αριθμό αποστολής που σας έρχεται στο email αποστολής της παραγγελίας.

Αποστολές προϊόντων στην Κύπρο & Αλβανία, Β. Μακεδονία, Βουλγαρία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία) με απλό ταχυδρομείο

ΕΛΤΑ (Απλό Ταχυδρομείο) με παράδοση σε 10 έως 15 εργάσιμες:

37,80€ μέχρι 2 κιλά

40,85€ μέχρι 3 κιλά

43,95€ μέχρι 4 κιλά

Αποστολές προϊόντων στην Ε.Ε. με απλό ταχυδρομείο

ΕΛΤΑ (Απλό Ταχυδρομείο) με παράδοση σε 10 έως 15 εργάσιμες:

46,75€ μέχρι 2 κιλά

52,15€ μέχρι 3 κιλά

57,60€ μέχρι 4 κιλά

Επιπλέον χρεώσεις

Οι παραδόσεις προκαθορισμένης ώρας ή Σαββάτου κοστίζουν επιπλέον 3,60€ ανεξαιρέτως βάρους .

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Για πολύ βαριές παραγγελίες που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 – 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Το κατάστημα λόγο της μη χερσαίας τοποθεσίας του, δεν φέρει ευθύνη:

α) Για καθυστερήσεις στις παραλαβές που προκύπτουν από απεργίες σε μέσα μεταφοράς ή μη λειτουργία συγκοινωνιών λόγω δυσχερών καιρικών συνθηκών.

β) Για οποιαδήποτε συμπεριφορά από υπάλληλο courier ή άλλης υπηρεσίας που δεν υπάγεται στο κατάστημά μας.

Αν γνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή σας με κάποιο υποκατάστημα courier, ενημερώστε μας για να προσπαθήσουμε να  σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.