Χωρίς κατηγορία

TOKAI

Πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή; Κουρασμένα μάτια; Θολή όραση;

Μια νέα επαναστατική επίστρωση στους φακούς των γυαλιών σας, βάζει τέλος σε όλα αυτά τα προβλήματα.

Τέλος στην θολότητα και κούραση των ματιών από υπολογιστή, τηλεόραση, οθόνες κινητών και όποιας άλλης οθόνης τύπου LED.

Προστατεύει (κόβει) το κομμάτι του μπλε φωτός που εμπεριέχει Υπεριώδεις Ακτίνες (UV A) με την ήδη υπάρχουσα προστασία φίλτρου ‘’UV 400’’.

Το ‘’μπλε φως’’ έχει υψηλή ενέργεια.

Το ‘’μπλε φως’’ είναι φως στην περιοχή των ορατών αχτίνων με υψηλή συχνότητα. Είναι φως με μήκος κύματος μεταξύ 380nm έως σχεδόν 500nm (ιώδες έως μπλε φως). Επειδή το μπλε φως έχει πολύ μικρό μήκος κύματος, όπως οι υπεριώδεις ακτίνες, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα μάτια.

Χαρακτηριστικά διασποράς του ‘’μπλε φωτός’’.

Το ‘’μπλε φως’’ διαθέτει χαρακτηριστικά διασποράς. Λόγω αυτού του γεγονότος, έχει υψηλότερη πιθανότητα να προσκρούσει σε σωματίδια (σκόνη και υγρασία) που υπάρχουν στον αέρα. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τα ‘’κύματα μπλε φωτός’’ να δημιουργούν εκτυφλωτική λάμψη και φαινομενικό τρεμούλιασμα, με αποτέλεσμα να φαίνεται ασαφές το περίγραμμα των εικόνων.

Το ‘’μπλε φως’’ προκαλέι θόλωση της όρασης.

Το εστιακό μήκος διαφέρει ανάλογα με το χρώμα των φωτεινών κυμάτων. Όταν εστιάζεται το κόκκινο χρώμα στον αμφιβληστροειδή, το μπλε χρώμα εστιάζεται μπροστά από τον αμφιβληστροειδή. Γι’ αυτό το λόγο, η εικόνα μπορεί να φαίνεται θολή. Με την εξάλειψη αυτών των κυμάτων μπλε χρώματος, η εστιακή απόσταση θα είναι μικρότερη και, ως αποτέλεσμα, η όραση θα είναι πιο ευκρινής.

Το ‘’μπλε φως’’ στην καθημερινή μας ζωή.

Τα έντονα φώτα στις οθόνες των τηλεοράσεων, στις οθόνες των υπολογιστών και στα φώτα τύπου LED είναι πανταχού παρόντα στη ζωή μας. Πολλές από αυτές τις φωτεινές πηγές εκπέμπουν μεγάλη ποσότητα ‘’μπλε φωτός’’ για να τονίζεται η φωτεινότητά τους.

 Η προστασία των ματιών από την κούραση της μπλε ακτινοβολίας.

OSC

Η πιο ανθεκτική επίστρωση στη θερμοκρασία. Βέλτιστη οπτική απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Η δομή της επίστρωσης στο 1,60.

‘’σπάσιμο’’, ‘’ξεφλούδισμα’’, ανόργανη ένωση, οργανική ένωση,

Ανώτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Αντοχή θερμότητας, UV προστασία, διαφάνεια, αντοχή στην πάροδο του χρόνου (κιτρίνισμα), αντοχή στην τριβή, αντοχή από παραμόρφωση υλικού, αντοχή σε οξύ και ιδρώτα, αντοχή σε βρωμιά.

Ανθεκτικοί στη ζέστη.

Φακός σε έκθεση θερμότητας στους 120΄για 10 λεπτά.

Φακός σε μεταλλικό σκελετό, σε ένα επιταχυνόμενο τεστ θερμότητας, μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 110΄για 10 λεπτά.

Ανθεκτικοί στους κραδασμούς.

Η αντίσταση σε μια δοκιμαστική παραμόρφωση που αποδεικνύει την πρόληψη των ρωγμών (δοκιμή κάμψης, 8 χιλιοστά συμπίεσης).

Φυσικό φως

Το φυσικό ανακλώμενο φως που ταιριάζει στο δέρμα, θα βοηθήσει και θα φωτίσει όμορφα το πρόσωπό σας.

Αφήστε μια απάντηση